ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνέχιση κινητοποιήσεων με καταλήψεις και απεργίες

Με καταλήψεις και απεργίες συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας – κινητικότητας στους Δήμους και γενικότερα στο δημόσιο η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Mε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, όλους τους  Συλλόγους -Μέλη της Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσουν διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις όπου οι εργαζόμενοι συζητούν, εκτιμούν και αποφασίζουν την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ώρη πανελλαδική απεργία τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου .

Οι αποφάσεις θα κατατεθούν στις συνεδριάσεις των οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 όπου θα αποφασισθεί η κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. χαιρετίζει τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 48ώρη Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

Η συμμετοχή όμως μας αυτή για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να διαμορφώσουμε τις συνθήκες κλιμάκωσης με την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που οδηγούν τους εργαζόμενους και όλη την Ελληνική κοινωνία στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Γι’ αυτό την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΟΛΟΙ οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας πραγματοποιούν διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και καταλήψεις όπου οι εργαζόμενοι συζητούν, εκτιμούν και αποφασίζουν την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ώρη Πανελλαδική Απεργία τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013. Τις αποφάσεις αυτές τις στέλνουμε ΑΜΕΣΑ και με κάθε τρόπο στα γραφεία της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. ώστε να κατατεθεί στις συνεδριάσεις των οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 όπου θα αποφασισθεί η κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013 και για τις δράσεις που θα αποφασιστούν θα ενημερωθείτε από την Ομοσπονδία την Παρασκευή το απόγευμα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ σε διαρκή επαγρύπνηση.

Είναι πλέον στο χέρι μας οι αγώνες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα να έχουν αποτέλεσμα και να μπει φραγμός στην κατάργηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Παιδείας, της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!