ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταγγέλλει «bulling» από το δήμαρχο Δοξάτου κατά εργαζομένων

Για παράνομες πρακτικές ανακριτικού τύπου, μηνύσεις κατά εργαζόμενων με αιτιολογία την «διατάραξη της οικιακής ειρήνης», καταγραφή συνομιλιών με την «αιτιολογία» των ηχογραφημένων πρακτικών και σωρεία πειθαρχικών διώξεων σε βάρος εργαζομένων καταγγέλλει τον δήμαρχο Δοξάτου, με ανανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ και ζητά την παρέμβαση της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Δημήτριος Δαλακάκης, επιδίδεται καθημερινά σε ένα ιδιότυπο εργασιακό «bulling» χωρίς όρια και φραγμούς και στην ανακοίνωση της, σημειώνει:

«Δεν πέρασε πολύ καιρός που με παρέμβαση κλιμακίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου Δράμας ελήφθη απόφαση καταδίκης των πρακτικών και μεθοδεύσεων της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Δημήτριου Δαλακάκη. Πρακτικές ανάρμοστες και εκφοβιστικές απέναντι τόσο σε εργαζόμενους του Δήμου όσο και σε Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης.

Το τραγελαφικό περιστατικό ανάθεσης στον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, καθηκόντων εργάτη Καθαριότητας Απορριμματοφόρου, δυστυχώς δεν ήταν το μοναδικό.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας προσπαθεί να εφαρμόσει παράνομες πρακτικές ανακριτικού τύπου, όπως η καταγραφή συνομιλιών με την «αιτιολογία» των ηχογραφημένων πρακτικών, άσκησε σωρεία πειθαρχικών διώξεων που ουδέποτε ολοκληρώθηκαν, επιδίδεται καθημερινά σε ένα ιδιότυπο εργασιακό «bulling» χωρίς όρια και φραγμούς.

Τελευταίο κρούσμα του αλλοπρόσαλλου Δημάρχου οι μηνύσεις του κατά πέντε (5) συναδέλφων (3 Διευθυντών και 2 Τμηματαρχών) με την κατηγορία της «… διατάραξης οικιακής ειρήνης».

Κανείς πλέον δεν μπορεί να ανεχθεί τον τραμπουκισμό και τον εκφοβισμό που βιώνουν το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο Δοξάτου Δράμας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους τόσο σε επίπεδο Νομού Δράμας όσο και στους γειτονικούς Νομούς, να συνταχθούν δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Δοξάτου, αναμένοντας τις αγωνιστικές και όχι μόνο πρωτοβουλίες που θα προκηρυχθούν από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Καταγγέλλουμε με κατηγορηματικό τρόπο τον Δήμαρχο Δοξάτου Δράμας κ. Δημήτριο Δαλακάκη και καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να παρέμβει, προκειμένου να μπει ένα τέλος στα όσα γραφικά πλην όμως επικίνδυνα διαδραματίζονται σε βάρος εργαζομένων στο Δήμο.

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!!!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ, BULLING, ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!