Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στον Δήμο Νάουσας -Διλήμματα στη ΝΔ

  • Απο stergios
  • 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:56
  • Comments Off

Ανοίγει ο καιρός των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε Δήμο Νάουσας.

Την περασμένη Κυριακή, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Νάουσας ανακοίνωσε ο Γιάννης Μυλωνας. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Νέοι Καιροί», το προσεχές διάστημα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πρώην αντιδημάρχου Ίλιας Ιωσηφίδου και του πανεπιστημιακού Νικολάου Καρανικόλας. Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της εκ νέου καθόδου του πρώην δημάρχου Τάσου Καραμπατζού. Ακούγεται επίσης ένα ακόμη όνομα από την παράταξη του σημερινού δημάρχου, καθώς και ένα ψηφοδέλτιο αμιγώς… γυναικείο. Δεδομένη είναι επίσης η Κάθοδος της Κίνησης Πολιτών και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Για τον υποψήφιο που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ακούγεται το όνομα του Τάκη Ρίζου αλλά και του δικηγόρου Γρηγόρη Μαρκοβίτη χωρίς να αποκλείονται και άλλα πρόσωπα του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Τη Δευτέρα συνεδρίασε επίσης η ΝΟΔΕ της ΝΔΕ μεσκοπό να σκιαγραφήσει και να καταθέσει κεντρικά τις δικές της προτάσεις για τους υποψηφίους δημάρχους σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Σύμφωνα πάντα με πκηροφορίες της εφημερίδας «Νέοι Καιροί», η ΝΟΔΕ δεν μπήκε σε ονοματολογία, παρά μόνο σε γενικές κατευθύνσεις. Για τη Νάουσα πάντως το δίλημμα είναι διπλό. Από τη μία ο νυν δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, που ελέγχει μεν την τοπική οργάνωση, έχει όμως φοβερές αντιδράσεις σε τοπικούς παράγοντες της ΝΔ και από την άλλη ο νεοεμφανιζόμενος κ. Καρανικόλας, που φέρεται να έχει ισχυρές προσβάσεις στην κεντρική διοίκηση της ΝΔ. Ολα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στον Οκτώβριο.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΡΙΖΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, ΙΛΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!