Πέτυχε η προσπάθεια για ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό

Πέτυχε η προσπάθεια της Καλαμάτας να κατοχυρώσει ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό χορό, καθώς το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2017 χόρεψαν 648 χορευτές – με όλους τους τύπους που η διαδικασία προβλέπει – επί 9 λεπτά τον Καλαματιανό στην κεντρική προκυμαία του λιμένα. Όλοι έφεραν ομοιόμορφη ενδυμασία και είχαν λάβει μέρος στην πρόβα, που ξεκίνησε στις 13.00 και προβλέπεται από τη διαδικασία κατοχύρωσης του ρεκόρ Guinness, ενώ ικανοποιήθηκαν και οι υπόλοιπες παράμετροι για την είσοδο, την έξοδο και την καταμέτρηση των συμμετασχόντων, τις οποίες οι κανονισμοί επιβάλλουν.

Η προσπάθεια αυτή είχε την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σε αυτήν συμμετείχαν Καλαματιανοί, μέλη χορευτικών συλλόγων και μεμονωμένοι λάτρες του χορού, καθώς και μέλη συλλόγων από την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ, ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!