Περιφέρεια Κρήτης: Οι υποψήφιοι σε Περιφέρεια & δήμους του Ηρακλείου (ονόματα)

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς που θα μετέχουν στις εκλογές στα πρωτοδικεία όλης της Κρήτης .

Περιφέρεια Κρήτης

Σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης, υποψήφιοι θα είναι ο νυν περιφερειάρχης κι εκ νέου υποψήφιος Σταύρος Αρναουτάκης στο ψηφοδέλτιο του οποίου «Κρήτη, η Ζωή μας» περιλαμβάνονται 78 υποψήφιοι, 38 στο Ηράκλειο, 20 στα Χανιά, 11 στο Ρέθυμνο και 9 στο Λασίθι.
Ο 34χρονος Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με τον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά» και 77 υποψηφίους, 32 γυναίκες και 45 άνδρες, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Συντυχάκης με 78 υποψηφίους σε όλη την Κρήτη, ο Γιώργος Πιαγκαλάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ανυπόταχτη Κρήτη» και 60 υποψηφίους, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης με την Περιφερειακή κίνηση «ΞΑΣΤΕΡΙΑ! Ανατροπή στην Κρήτη» και 53 υποψηφίους καθώς και ο Γιώργος Σπυρόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή»

Δήμος Ηρακλείου

Στο Δήμο Ηρακλείου, συνολικά 9 υποψήφιοι δήμαρχοι κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο τις λίστες με τους υποψηφίους τους.

Με τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό υποψηφίων στο Ηράκλειο και στις τέσσερις δημοτικές κοινότητες, ο νυν δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Λαμπρινός κατέθεσε τη δική του λίστα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών»
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε χθες και ο πρώην δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Κουράκης με την παράταξη «Ηράκλειο 3.7.5»
Ο Ηλίας Λυγερός με την παράταξη «Ηράκλειο – Ενεργοί πολίτες», ο Δημήτρης Βρύσαλης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Πέτρος Ινιωτάκης ως επικεφαλής της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», ο Μανώλης Βασιλάκης με την «Ηράκλεια Πρωτοβουλία», ο Γιώργος Σισαμάκης με πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο για όλους», η Ευαγγελία Σχοιναράκη με τον συνδυασμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» και Ευριπίδης Κουκιαδάκης με τον συνδυασμό «Συνεργασία για το Ηράκλειο».

Συνωστισμός υποψηφίων, χθες στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και από τους επικεφαλής των συνδυασμών στον υπόλοιπο νομό με τους υποψήφιους δημάρχους να είναι, συνολικά, 36.

Πιο αναλυτικά:

Δήμος Μαλεβιζίου

Ο νυν δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, είναι εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι»
Υποψήφιος και ο Μενέλαος Μποκέας, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Το Μαλεβίζι Μπορεί»
Υποψήφιος επίσης ο Σπύρος Καλλέργης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» και ο Μιχάλης Χουστουλάκης, με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Δήμος Μινώα Πεδιάδος
Ο νυν δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης είναι εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με μέλλον»
Ο Γιώργος Κασσάκης υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Εμένα με Νοιάζει»
Υποψήφιος ακόμη ο Μανόλης Φραγκάκης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» ενώ το παζλ των υποψηφίων συμπληρώνει ο Κώστας Προυκάκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης»

Δήμος Αρχανών Αστερουσίων
Ο εν ενεργεία Δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης κατέθεσε τη λίστα των υποψηφίων του, χθες, στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Επίσης, υποψήφιος θα είναι και ο Μανώλης Καρκαβάτσος με τη Λαϊκη Συσπείρωση.

Δήμος Χερσονήσου
Ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μαστοράκης εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί, Νέα πορεία».
Υποψήφιος κι ο Γιάννης Σέγκος, με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών, επίσης ο Μανόλης Διαμαντάκης είναι υποψήφιος δήμαρχος και ο Γιώργος Παρθενιώτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δήμος Γόρτυνας
Ο νυν δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», ο Μιχάλης Δαριβιανάκης, με τον συνδυασμό «Δυνάμεις Γόρτυνας», ο Μιχάλης Μανιαδάκης, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο Μιχάλης Κοκολάκης με τον συνδυασμό «Μεγάλη Γόρτυνα»και ο Σταύρος Ξυλούρης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας»

Δήμος Φαιστού

Ο Γιάννης Νικολακάκης ως επικεφαλής της παράταξης «Φαιστός Συμπόρευση – Δήμος για Όλους», η πρώην δήμαρχος Μαρία Πετρακογιώργη, με τον συνδυασμό «Φαιστός – Ενεργοί Πολίτες», ο Γρηγόρης Νικολιδάκης με το συνδυασμό «Τολμάμε ΜΑΖΙ», ο Γιάννης Μαθιουδάκης με τον συνδυασμό «Ο Τόπος μας μπροστά» και ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δήμος Βιάννου:

Ο Μηνάς Σταυρακάκης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Βιάννος Πάμε Μπροστά», επίσης ο Μπάμπης Κονδυλάκης, ως επικεφαλής της παράταξης «Άνεμος Ελπίδας», ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Βασίλης Μωϋσάκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Ο πρώην δήμαρχος Μανώλης Αναστασάκης που είχε ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος, τελικά δεν κατάφερε να κλείσει το ψηφοδέλτιό του.

Πηγή: eΚρητη

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!