Πέραμα: Κάτοικοι διαδήλωσαν σήμερα ενάντια στα καζάνια

Με αίτημα να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα διαδήλωσαν σήμερα γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι, φορείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος:

«Συνέχεια στις κινητοποιήσεις που είχαν ξεκινήσει πέρυσι με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Περάματος, δόθηκε σήμερα. Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι, φορείς του Περάματος, διαδήλωσαν ενάντια στους σχεδιασμούς των μονοπωλίων, της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, της Δημοτικής αρχής, σχετικά με την επαναλειτουργία των καζανιών στο Πέραμα.

Με μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων και μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας, γονείς εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι συνταξιούχοι, διατράνωσαν για άλλη μια φορά το αίτημα να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα.

Ο αγώνας για την μετεγκατάσταση των καζανιών δεν μπορεί να σταματήσει, αν δεν υπάρχει δικαίωση. Θα συνεχίζει να απασχολεί όλο τον Περαμαϊκό λαό, πολύ περισσότερο όταν κυβέρνηση – Περιφέρεια και Δημοτική Αρχή δεν βάζουν τέλος στην επαναλειτουργία των καζανιών και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν χωρίζοντας τα σε ενεργά και ανενεργά, ανανεώνοντας τις άδειες λειτουργίας τους, όταν παίζουν παιχνίδια με την παραχώρηση του χώρου του Αρμού στην Cosco, τη μοναδική πρόσβαση στη θάλασσα για τους Περαματιώτες, τον τελευταίο μεγάλο ελεύθερο χώρο που κατακτήθηκε με τους αγώνες του Περαμαϊκού λαού.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

Διατρανώνουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΚΑΖΑΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!