πεδ-θεσσαλίας-επανεκλέγεται-ο-νασιακ-1307527
ΔΗΜΟΙ | 09.02.2024 | 07:42

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Επανεκλέγεται ο Νασιακόπουλος

Προς ανανέωση της θητείας του στην προεδρία της ΠΕΔ Θεσσαλίας φαίνεται ότι “βαδίζει” ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, καθώς η παράταξη του “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” έλαβε 81 ψήφους.

Το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” έλαβε 43 ψήφους, και η “Λαϊκή Συσπείρωση” 10 ψήφους.

Από την “Ενωμένοι Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” εκλέγονται συγκεκριμένα οι Δήμαρχοι Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, Τεμπών Γιώργος Μανώλης, Πύλης Κώστας Μαράβας, Τρικάλων Νίκος Σακκάς και Μουζακίου Φάνης Στάθης.

Από την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” εκλέγονται οι Δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, Αλοννήσου Παναγιώτης Αναγνώστου.

Από την παράταξη “Λαϊκή Συσπερίωση”, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής.

Σε ό,τι αφορά τους Δημοτικούς Συμβούλους από την παράταξη “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” εκλέγονται οι κ.κ. Καλαμπαλίκης και Ανδριτσόπουλος από τον Δήμο Λαρισαίων, Ρόμπος από τον Δήμο Τρικκαίων και Μουταρέλος από τον Δήμο Καρδίτσας. Από την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” οι κ.κ. Σακελλαρίου από τον Δήμο Παλαμά και Διαμάντος και Μαβίδης από τον Δήμο Λαρισαίων και από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” ο κ. Κρίκης από τον Δήμο Λαρισαίων.

Για την Γ.Σ. της ΚΕΔΕ από την παράταξη “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” εκλέγονται οι Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Απόστολος Διανέλλος, Ανδρέας Ζέρβας, Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, Γεώργιος – Κωνσταντίνος Καταβούτας, Ιωάννης Ρόβας, Παναγιώτης Σβερώνης, Αθανάσιος Σκάρλος. Από την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” οι Γεώργιος Ηλιάδης, Παναγιώτης Νταής, Νικόλαος Παπαπέτρος, Γεώργιος Σούλτης.

Για το εποπτικό συμβούλιο με ενιαίο ψηφοδέλτιο εκλέγονται οι Μιχαήλ Μιτζικός, Αθανάσιος Μπίζιος, Μιχαήλ Τσακίρης.