Πάτρα: Επίσκεψη Ολυμπιονίκη Γιαννιώτη στον Πελετίδη

  • Απο stergios
  • 29 Ιουλίου 2018 - 17:00
  • Comments Off

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφθηκε, πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο, ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησης και αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016, Σπύρος Γιαννιώτης.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρ. Κορδάς και το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων και υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, Κώστας Καραγκούνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Έλληνα αθλητή κολύμβησης για όλη την έως τώρα παρουσία του στον αθλητισμό και για τα ολυμπιακά του μετάλλια τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά, ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο της άθλησης και της ζωής μακριά από εξαρτήσεις.

Από την πλευρά του ο Σπ. Γιαννιώτης είπε ότι δίνεται βάση στο να μπουν στον αθλητισμό παιδιά μικρότερων ηλικιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την κολύμβηση και άλλα αθλήματα, να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής και να προωθηθεί έτσι και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!