Πάτρα: Δενδροφύτευση υπαλλήλων και Δήμου στην παραλία

Εκτεταμένη δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη 2017 στην τοποθεσία «Εύα», στην Παραλία Πατρών.

Ήταν μία πρωτοβουλία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, με τη βοήθεια προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου Πατρέων καθώς και εθελοντών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων: «Στην δενδροφύτευση το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που συμβολικά φύτεψε το πρώτο δένδρο ευχαριστώντας τους Συλλόγους και τους δεκάδες εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτή.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος βήμα-βήμα υλοποιεί το σχεδιασμό του αξιοποιώντας τα ελάχιστα μηχανήματα και το αναπομείναν προσωπικό του.

Η Παραλιακή ζώνη των νότιων συνοικιών της Πάτρας, που για δεκαετίες είναι κυριολεκτικά εγκαταλειμμένη, σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποτελεί μια όμορφη περιοχή με παραλιακά πάρκα και υποδομές για να τα χαίρονται τα φτωχά λαϊκά στρώματα που κατοικούν σε αυτή».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!