πασοκ-πάμε-μανώλη-απαντά-σήμερα-ο-δο-1317981
ΔΗΜΟΙ | 27.06.2024 | 08:30

ΠΑΣΟΚ: «Πάμε Μανώλη» απαντά σήμερα ο Δούκας -Οι κινήσεις Ανδρουλάκη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο ερώτημα «Πάμε Χάρη» του Μανώλη Χριστοδουλάκη θα απαντήσει σήμερα ο Χάρης Δούκας, ο οποίος λέγοντας «Πάμε Μανώλη» θα ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση της υποψηφιότητας θα συνοδευτεί με ένα κείμενο θέσεων. Σε κάθε περίπτωση ο Χάρης Δούκας ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων όποιο και αν είναι το πολιτικό του μέλλον. «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα», ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Παράλληλα με τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ετοιμάζεται και για την Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής καθώς αναμένεται να απαντήσει στα «πυρά» που δέχθηκε στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ο ίδιος αναγνωρίζει λάθη και παραλείψεις αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρεί ότι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι «τόσο μαύρη όσο την παρουσιάζουν αντίπαλοί του».

Στις σκέψεις Ανδρουλάκη είναι ένας οδικός χάρτης, ο οποίος θα δείχνει το στήσιμο κάλπης για ανάδειξη αρχηγού προς τα τέλη του 2024 ή το αργότερο στις αρχές του 2025. Μάλιστα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει να έχει προηγηθεί πολιτική διαδικασία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκλείεται το σενάριο ενός Διαρκούς Συνεδρίου ή μίας προγραμματικής συνδιάσκεψης που θα έχει ως σκοπό να μπουν οι βάσεις για το αύριο του κόμματος και την «επανεκκίνηση» που ζήτησαν τα στελέχη της παράταξης.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b