Παραγωγή πράσινης ενέργειας στο Δήμο Χερσονήσου

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, με τους εκπροσώπους της Σουηδικής Εταιρείας WASTE 4 FUEL κ.κ. Henrik Selstam και Erik Fareid, με αντικείμενο τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και συγκεκριμένα τη θερμική αποσύνθεση οργανικής ύλης, μέσω εφαρμογής θερμότητας.

Αντικείμενα της συζήτησης, ακόμη έγιναν η ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων του Δήμου, ως και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των αερίων που συγκεντρώνονται στο ΧΥΤΑ  για την παραγωγή ενέργειας, η οποία θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Β. Πεδιάδος κ. Νικ. Αργυράκης (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Γ. Παπαδάκης, Γεν. Δ/ντής ΦΟΔΣΑ, η ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Νατάσα Νηστικάκη, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, ο Δ. Σταματάκης, Τεχνικός Δ/ντης ΦΟΔΣΑ και εκπρόσωποι του Πάρκου Υγείας Αθηνών, το οποίο εκπροσωπεί στην Ελλάδα την εταιρεία WASTE 4 FUEL.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!