ΠΑΚΟΕ: Επικίνδυνη ακτινοβολία από πυλώνες της ΔΕΗ στη Φυλή

Μετά από καταγγελίες της Επιτροπής κατοίκων της Φυλής στο ΠΑΚΟΕ για την ύπαρξη και επικινδυνότητα πυλώνων της ΔΕΗ που εφάπτονται σχεδόν με σχολεία και ταυτόχρονα προγραμματιζόμενη κατασκευή παιδικού σταθμού στην περιοχή Γεννηματά της Φυλής, επιστημονικό συνεργείο του ΠΑΚΟΕ επισκέφθηκε την περιοχή και μέτρησε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν οι προαναφερόμενοι πυλώνες.

Σύμφωνα με το ΠΑΚΟΕ, τα αποτελέσματα τραγικά και οι επιπτώσεις ανάλογες. Παιδιά με λευχαιμία και καρκινοπαθείς κυκλοφορούν στην περιοχή.

Καλείσθε να παρευρεθείτε στη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΠΑΚΟΕ που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει στα γραφεία του ΠΑΚΟΕ – Νικολάου Φλώρου 8, Ψυχικό – στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 25/7/2019.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΕΗ, ΦΥΛΗ, ΠΥΛΩΝΕΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!