Παγετός: Ποια σχολεία, παιδικοί σταθμοί παραμένουν κλειστά (συνεχής ενημέρωση)

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, συνεχίζεται και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου η αναστολή λειτουργίας σχολείων αλλά και παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε πολλούς δήμους της χώρας

Η aftodioikisi.gr, συγκεντρώνει τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από Δήμους της χώρας και παρέχει ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στους αναγνώστες της. Αναλυτικότερα:

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Δήμος Δράμας

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας, Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Παρασκευή 13/1/2017 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας και όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, εξαιτίας του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Επίσης, με απόφαση των Προέδρων της ΔΕΚΠΟΤΑ και του Νομικού Προσώπου, κλειστοί θα είναι την Παρασκευή 13/1/2017 οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Δράμας και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Δράμας «Το χαμόγελό μας».

Δήμος Δοξάτου

Λόγω των παρατεταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών με απόφαση του δημάρχου, Δημητρίου Δαλακάκη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και ο Βρεφικός Σταθμός και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δοξάτου θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13/01/2017.

Ξάνθη

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία στην επικράτεια της Ξάνθης, Συγκεκριμένα, οι Δήμοι Τοπείρου, Ξάνθης, Αβδήρων, Μύκης έχουν εκδώσει και τις σχετικές αποφάσεις.
Λίγο μετά τη 1.30 μμ ολοκληρώθηκε και σχετική σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης υπό το Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο με τη συμμετοχή των προϊσταμένων εκπαίδευσης, όπου εκτιμήθηκε η κατάσταση και αποφασίστηκε – σε συννενόηση και με τους άλλους Δήμους- η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων σε όλο το Δήμο.

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

Δήμος Βόλβης

Την Παρασκευή 13-1-2017, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Δήμος Δέλτα

Τα σχολεία του Δήμου, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και την Παρασκευή για λόγους ασφαλείας, και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ενώ για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2313 – 317.714 και 2313 – 317.720 καθώς και στους ακόλουθους αριθμούς των σταθμών:

 • Αγγελόπουλου – Κωλέττη: 2310 – 929.195
 • Αγ. Σοφίας – Δημ. Πολιορκητού: 2313 – 317.714
 • Διογένους – Θεαγένους Χαρίση: 2310 – 903.861
 • Άνω Πόλης: 2310 – 218.518
 • Θέρμης – Α΄ Χαριλάου: 2310 – 323.120
 • Μαντινείας – Τριών Ιεραρχών: 2310 – 857.377
 • Μ. Αλέξανδρος: 2310 – 944.447
 • Ολυμπιάδος: 2310 – 260.215
 • Πανόραμα: 2310 – 344.020
 • Πατρών: 2310 – 869.102
 • Υψηλάντου: 2310 – 309.170
 • Φωκά: 2310 – 856.313

Τα παραρτήματα του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργούν κανονικά.

Οι Περιφερειακές βιβλιοθήκες Ξηροκρήνης, Δελφών, Καλλιθέας, Χαριλάου, Κωνσταντινουπόλεως, Άνω Τούμπας, Σταθμού, Τριανδρίας και η Πρότυπη Σχολική παραμένουν για σήμερα κλειστές, ενώ οι βιβλιοθήκες Ορέστου, Άνω Πόλης και Κάτω Τούμπας θα λειτουργήσουν  έως και τις 18.00.

Δήμος Καλαμαριάς

Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Δήμος Κορδελιού – Εύοσμου

Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας που δημιουργεί ο παγετός μετά την έντονη χιονόπτωση, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, να παραμείνουν κλειστά για πέμπτη συνεχή ημέρα, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Δήμος Λαγκαδά

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Π.Ε.

Δήμος Αριστοτέλη

Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν μετά τις έντονες χιονοπτώσεις, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Όπως επισημαίνεται από την Δημοτική Αρχή θα υπάρξει νεότερη, σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση νέας παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Βέροιας

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα την Παρασκευή 13/01/2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε όλα τα Γυμνάσια του Δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των Λυκείων του δήμου.

Δήμος Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, δε θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς λόγω της επικράτησης δυσμενών καιρικών συνθηκών που εκδηλώνονται με χιονοπτώσεις, ισχυρό παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Στους λόγους της σχετικής απόφασης προστίθενται και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί στα συστήματα θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης των σχολικών κτηρίων, στους αύλειους χώρους των οποίων το χιόνι και ο παγετός δυσκολεύει την πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία.

Στην απόφαση αναφέρεται ακόμη οι σχολικές μονάδες, υποχρεούνται, ως δημόσιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν από τις 8:00 έως τις 13:30, εφόσον είναι προσιτή και ασφαλής η πρόσβαση του εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία. Οι διευθυντές τους καλούνται να αποφασίσουν για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρίστανται στα σχολεία των οποίων προϊστανται, ώστε να διευκολυνθεί το διοικητικό τους έργο.

Δήμος Παύλου Μελά

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτριος Δεμουρτζίδης, αποφάσισε την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Παρασκευή 13  Ιανουαρίου 2017 λόγω παγετού, αδυναμίας ασφαλούς πρόσβασης μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και για την καλύτερη προετοιμασία των χώρων από τα συνεργεία του Δήμου.

Επίσης, θα παραμείνουν κλειστοί όλοι παιδικοί σταθμοί και οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.

Με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, τα Γυμναστήρια ΔΑΚ Σταυρούπολης, ΔΑΚ Ευκαρπίας, ΔΑΚ Πολίχνης Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ΔΑΚ Πολίχνης Στέφανος Ιωαννίδης, Νικόλαος Καρυπίδης, Ιωάννης Σιδηρόπουλος.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017.

Δήμος Πολυγύρου

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον δήμο δεν θα λειτουργήσουν. Οι συνθήκες χιονόπτωσης και ολικού παγετού, που επικράτησαν τις προηγούμενες μέρες, είχαν συνέπεια να προκληθούν προβλήματα προσβασιμότητας αλλά και πλήθος βλαβών στα συστήματα θέρμανσης και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις μεγάλου αριθμού σχολείων. Η αποκατάσταση των προβλημάτων αυτών σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των εισόδων και των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αύριο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Παρασκευή. Κλειστοί θα παραμείνουν έως την Παρασκευή και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Σερρών

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αποφασίστηκε από το δήμο Σερρών η διακοπή των μαθημάτων, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Η απόφαση ισχύει για όλες τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου  κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δήμος Κοζάνης

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης, Γιώργου Βαλαή, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς,  τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η ομαλή  κίνηση σε όλο το  βασικό οδικό δίκτυο του Δήμου.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ.

Δήμος Νεστορίου

Κλειστά τα σχολεία έως και την Παρασκευή.

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιου Κοσματόπουλου, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Κλειστό για την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραμείνει και το το Ωδείο Σερβίων.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση της δημοτικής αρχής την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δήμος Ιωαννιτών

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ιωαννιτών. Όπως σημειώνεται από την δημοτική αρχή, για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δήμος Βόλου

Με απόφαση του Δήμου Βόλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί ευθύνης του Δήμου Βόλου.

Δήμος Καρδίτσας

Θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του δήμου.

Δήμος Λαμιέων

Κλειστοί, λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Νομός Λάρισας

Κλειστά θα παραμείνουν έως και την Παρασκευή τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Αγιάς, Λάρισας, Ελασσόνας, Τεμπών, Κιλελέρ, Φαρσάλων.

Δήμος Λαρισαίων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Λαρισαίων γνωστοποιεί τα εξής: τα σχολεία όλων των βαθμίδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Λαρισαίων, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Αντίθετα, όλοι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πύλης

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία για την την Παρασκευή.

Δήμος Σκιάθου

Κλειστά έως και την Παρασκευή θα παραμείνουν τα σχολεία του δήμου.

Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι, με απόφαση του Δημάρχου, Δημήτρη Παπαστεργίου, και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά.  Ανοιχτοί θα είναι, αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων.
Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Τυρνάβου

Με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση, και ύστερα από συνεννόηση με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήμος Δελφών

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ευ. Κατσαγούνου αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Δ.Ε. Γραβιάς και Παρνασσού λόγω των καιρικών συνθηκών. Όλες οι άλλες σχολικές μονάδες του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Με απόφαση του Δημάρχου Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλου αύριο Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί στις Δ.Ε. Γραβιάς και Παρνασσού για τον ίδιο λόγο. Αντίθετα, κανονικά θα λειτουργήσουν οι αντίστοιχες μονάδες στο υπόλοιπο τμήμα του δήμου.

Δήμος Θηβαίων

Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει, μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων,  ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από 10.00 ώρα.

Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση έως 8.00 ώρα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2017.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήμος Πατρέων

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα εξής σχολεία:

-Νηπιαγωγείο Σελλών

-Δημοτικό Σχολείο Σελλών.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ηράκλειο Κρήτης

Δήμος Ηρακλείου

Αποφασίστηκε η διακοπή μαθημάτων στο Νηπιαγωγείο Αγίου Σύλλα και στο ∆ημοτικό Σχολείο Αγίου Σύλλα του ∆ήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 προκειμένου να περατωθούν οι εργασίες που απαιτούνται στο διδακτήριο για ασφαλή χρήση από τους μαθητές, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών.

Δήμος Μαλεβιζίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ, ΠΑΓΕΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!