Ολοκληρώθηκε η 1η ημερίδα της ΕΕΤΑΑ για τη λειτουργία των ΟΤΑ

Με επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη ημερίδα των Γενικών Γραμματέων των Δήμων της Αττικής, η οποία ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου. Συνεχίστηκε με ομιλία του κ. Θεόδωρου Γκοτσόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΕΤΑΑ, και του Δρ Μιχάλη Χρηστάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το κύριο θέμα της Ημερίδας ήταν η αναδιοργάνωση και η Διοικητική Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και η απλούστευση και η προτυποποίηση των διαδικασιών λειτουργίας των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεργαστούν στενά για την υλοποίηση αυτού του έργου. Προγραμματίστηκε δε η επόμενη συνάντησή τους να γίνει στην Λάρισα στις 15 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, EETAA, ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!