Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Θεσπρωτίας (ονόματα)

Σκληρή μάχη αναμένεται να δοθεί στους Δήμους του Νομού Θεσπρωτίας. Ο αριθμός των υποψηφίων κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τις  προηγούμενες εκλογές. Στις υποψηφιότητες συναντάμε και νέα πρόσωπα αλλά και υποψηφίους από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Θεσπρωτίας είναι οι εξής:

Δήμος Ηγουμενίτσας 

Ο νυν δήμαρχος Ιωάννης Λώλος, θα είναι  ξανά υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής».Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει κι ο Θωμάς Δημητρίου, ο οποίος θα είναι επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Πορείας», με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Την μάχη για τον Δήμο Ηγουμενίτσας θα δώσει και ο Γιάννης Γόγολος, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ. Υποψήφιος θα είναι κι ο Θεόδωρος Δήμας, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», παράταξη που στηρίζεται από το  ΚΚΕ.

Δήμος Σουλίου

Στον Δήμο Σουλίου, ο Νικόλας Κάτσιος θα είναι υποψήφιος , ως επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών». Υποψήφιος θα είναι κι ο Γιάννης Καραγιάννης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας – ΔΗΜ.Ο.Σ». Ο Ηλίας Κουτσής θα είναι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δήμος Φιλιατών

Στον Δήμο Φιλιατών, ο νυν δήμαρχος Σπύρος Παππάς θα είναι ξανά υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση». Υποψήφιος θα είναι επίσης και ο Δημήτρης Σκεύης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Μέλλον». Ακόμη μία υποψηφιότητα θα είναι κι αυτή του Λαέρτη Ρέγκα, ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», παράταξης του ΚΚΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΝΟΜΟ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!