ο-μπέος-για-γραβατάκηδες-και-πολιτι-1393509
ΔΗΜΟΙ | 21.10.2024 | 23:34

Ο Μπέος για «γραβατάκηδες» και πολιτικούς απατεώνες που «είναι πολύ μ@@@κες»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις παρεμβάσεις αποκατάστασης των προβλημάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, έδωσε έμφαση ο Αχ. Μπέος παρουσιάζοντας σήμερα τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, στο Αχίλλειο, με το λιγοστό ακροατήριο να απαρτίζεται από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξής του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από τις καταστροφές του Daniel και την εικόνα της πόλης σήμερα, με τον κύριο Μπέο να ευχαριστεί τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, όπως είπε, για να ακολουθήσουν τους δικούς του ρυθμούς.

Αναφερόμενος στην εντολή που πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει ο Δήμος τις αποκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, επισήμανε ότι το κόστος των αποκαταστάσεων εκτιμήθηκε στα 220 εκατ. ευρώ, όμως μέχρι σήμερα ο Δήμος Βόλου έχει εισπράξει κάτω από 30 εκατ. ευρώ και έχει επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό την πόλη.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι περιοχές όπως οι Αλυκές, τα Μελισσάτικα, η Αγριά, τα Λεχώνια, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. «Κρίνω ανάλογα με τις ανάγκες των περιοχών όσον αφορά τις αποκαταστάσεις», ανέφερε ο δήμαρχος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εργασίες που έγιναν από την ΔΕΥΑΜΒ για την αποκατάσταση της υδροδότησης και ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες του Βόλου ήπιαν νερό σε μια εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι οι βρύσες στα νοικοκυριά είχαν σταματήσει να τρέχουν σχεδόν επί σειρά ημερών.

Επίσης, αναφέρθηκε στον δρόμο της Άλλης Μεριάς και, για το περιστατικό με το χαστούκι σε πολίτη , λέγοντας ότι ο δρόμος έγινε και σήμερα κυκλοφορεί ο κόσμος. «Μου στοίχισε 3 μονάδες στις εκλογές, αλλά όταν είσαι ηγέτης πρέπει να λάβεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου», είπε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αχ. Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας φωτογραφίες από το Δημοτικό Θέατρο, το πάρκινγκ Φιλελλήνων, το Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς, την αποκατάσταση οδοστρωμάτων, τους κυκλικούς κόμβους, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το Πανθεσσαλικό και το Εκθεσιακό κέντρο.

Επίσης, έκανε έμμεση αναφορά στην υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή με αφορμή το Δικαστικό Μέγαρο. «Έβρισα, αγωνίστηκα, πίεσα για το νέο κτίριο. Διεκδίκησα και το πέτυχα. Τι λένε όλοι αυτοί οι απατεώνες – κάποια από αυτούς την ψηφίσατε – δεν με αφορά. Αν νομίζουν ότι μπορούν να αναιρέσουν την δέσμευση του πρωθυπουργού, είναι πολύ μ@@@@ες. Εγώ κατάφερα να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχαμε στο Ξενία».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.