Ο Γ. Καμίνης στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

Το ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε ο Γιώργος Καμίνης, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποστηρικτές του και συναντήθηκε με τη Δημάρχουσα Αντιδήμαρχο Παναγιώτα Ντίντα ,τους Αντιδημάρχους Θανάση Βασιλόπουλο, Δημήτρη Δημόπουλο και Παύλο Μπουζιάνη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Ανδρέα Καραγιάννη.

Τον υποψήφιο για τη θέση του επικεφαλής στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς καλωσόρισε η Παναγιώτα Ντίντα και τον ενημέρωσε για τη χρήση του ιστορικού Δημαρχείου, μετά τη μεταφορά των Υπηρεσιών του Δήμου στο νέο Δημαρχείο, επισημαίνοντας ότι το τελευταίο είναι βραβευμένο ως πρότυπο κτήριο, με ενσωματωμένο βιοκλιματικό σχεδιασμό. Επίσης, η κα Ντίντα αναφέρθηκε στις βασικές παραμέτρους ανάπτυξης του Δήμου, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια η Καλαμάτα έχει πάρει σαφή τουριστικό προσανατολισμό.

Ο κ. Καμίνης εξέφρασε τη χαρά του διότι βρίσκεται σε μία περιοχή που έχει ξεφύγει από την τροχοπέδη της γενικότερης κρίσης, η οποία πλήττει τη χώρα, επεσήμανε δε ότι ο τόπος μας αποτελεί πρότυπο και ο ίδιος φιλοδοξεί με αυτό τον τρόπο να δομηθεί και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Μαζί με τις ευχές για καλή επιτυχία, στο Γ. Καμίνη προσφέρθηκαν παραδοσιακά προϊόντα και ο τουριστικός οδηγός του Δήμου Καλαμάτας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!