«Νταής» κάτοικος ξυλοκόπησε άγρια δημοτικό υπάλληλο
Νέο σοβαρό βίαιο επεισόδιο κατά δημοτικού υπαλλήλου. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου του δήμου Λαμιέων, από πολίτη το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο εργαζόμενος του δήμου, γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση συναδέλφων του, που έτρεξαν να τον σώσουν, ωστόσο το θύμα χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας για την παροχή βοήθειας. Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη της επίθεσης.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το βίαιο επεισόδιο σε βάρος του εργαζόμενου του Δήμου Λαμιέων σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία Λαμίας στο ύψος του 5ου Δημοτικού Σχολείου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης κατέβασε με τη βία τον οδηγό από το μικρό λεωφορείο του δήμου που μεταφέρει το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου και να τον ξυλοκόπησε άγρια.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο λεωφορείο μόλις είχε φτάσει στην Υπηρεσία με τον οδηγό και εφτά εργαζομένους, όταν στο πέρασμά τους από το σχολείο, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Του έσπασε ρολόι και γυαλιά
Ο οδηγός του δήμου αγνόησε τις παρατηρήσεις του δράστη, αλλά όταν ο οδηγός πήρε μόνος του το δρόμο της επιστροφής για το αμαξοστάσιο του δήμου, δέχτηκε την επίθεση.
Όπως ανέφερε το θύμα, ο δράστης μπήκε ξαφνικά μπροστά στο αυτοκίνητο, το σταμάτησε και αφού άνοιξε με ορμή την πόρτα με δύναμη τον πέταξε έξω ρίχνοντάς τον στο κράσπεδο!
Συνάδελφοί του οδηγού που ήταν λίγα μέτρα πιο μακριά έσπευσαν να βοηθήσουν τον εργαζόμενο ωστόσο ο δράστης του έσπασε τα γυαλιά και το ρολόι. Περίοικοι πρόλαβαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έφτασε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κώστας Κερπινιώτης, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε για το συμβάν τον δήμαρχο Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο τελευταίος έδωσε εντολή να γίνει ότι είναι απαραίτητο για την υγεία του εργαζομένου και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες.
Προτεινόμενα άρθρα
22.07.2026 | 22:29
22.07.2026 | 22:04






