Νότιο Πήλιο: Ελεγκτής για τα δημόσια έργα του πρώην δήμου Σηπιάδας

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου βρίσκεται από χθες ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να ελέγξει κατά πόσο μια σειρά έργων στον πρώην δήμο Σηπιάδας εκτελέστηκαν σωστά και για ποιους λόγους δεν παραλήφθηκαν. Πρόκειται για έργα στη Μηλίνα, την κατασκευή τμήματος δρόμου προς τον παραθαλάσσιο οικισμό Μικρό, το πάρκιν στο Λαύκο και τον περιφερειακό του Προμυρίου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Βόλου ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ν. Φουρτούνας τόνισε πως το πόρισμα του ελέγχου θα σταλεί στην εισαγγελία και στο δήμο. Ακόμη ανέφερε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η προανάκριση στην υπόθεση κλοπής στο πρώην δημαρχείο Αφετών. Ο κ. Φουρτούνας δήλωσε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα θέσει το θέμα ελέγχου των οικονομικών όλων των δημοτικών ενοτήτων από ορκωτούς λογιστές.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου οφείλει σε ιδιώτες το συνολικό ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ έχει λαμβάνειν από ιδιώτες. Πολλές είναι οι υποθέσεις που βρίσκονται σε δικαστική διεκδίκηση. Όπως σημείωσε, ένας εκ των εργολάβων, δικαιώθηκε από τα δικαστήρια και διεκδικεί ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: ΕΡΑ Βόλου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΣΗΠΙΑΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!