Νέος Διαγωνισμός για το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Συνεργασία προκειμένου  να προχωρήσει  άμεσα  η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου είχαν  σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ Αθανασίου και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Κανελλόπουλος  με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό στο Υπουργείο Δικαιοσύνης  για το θέμα αυτό.

Στο σχεδιασμό του Υπουργείου  είναι να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για την ανέγερση του  Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αφού ο πρώτος που περιελάμβανε και την κατασκευή  Δικαστικού Μεγάρου στη Πάτρα κηρύχθηκε άγονος.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να  προκηρυχθεί  νέος διαγωνισμός μόνο για το Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου και προς αυτή τη κατεύθυνση συζητήθηκαν εναλλακτικές προτάσεις που αξιολογούνται προς αναζήτηση  χρηματοδοτικών  εργαλείων  που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε τη σπουδαιότητα αυτού του σημαντικού έργου για τη πόλη που θα εξυπηρετεί τους πολίτες ,Δικαστικούς Λειτουργούς  και το Νομικό  κόσμο ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι  σύντομα θα βρεθεί λύση ώστε  το νέο Σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο θα γίνει πραγματικότητα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΙΑΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!