Νέο προεδρείο για το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ

Την περασμένη Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ενωσης Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αττικής «ΗΡΑΚΛΗΣ» (Παναττικό σωματείο για εργαζομένους σε Δήμους) για την ανάδειξη του νέου προεδρειού της ένωσης.
Όπως κάθε φορά από την ίδρυσή του (2009) πιστό στις αρχές του, δίχως χρώματα, παρατάξεις, κατευθύνσεις αλλά σε ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο οι εργαζόμενοι – μέλη άσκησαν το εκλογικό δικαίωμά τους σε ήρεμο κλίμα και πνεύμα ομοψυχίας σε δύο εκλογικά σημεία.  Το ένα στην Μεταμόρφωση και το άλλο στην νήσο των Σπετσών και όλα κίνησαν ομαλά.
Δημοκρατία A la carte από το Δήμο Σπατών- Αρτέμιδος
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, η Ένωση παραθέτει και τη στάση του δήμου Σπατών- Αρτέμιδος στο αίτημά τους για παραχώρηση χώρου έτσι ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και οι συνάδελφοι-μέλη εργαζόμενοι τους στον αυτόν Δήμο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και να μεταβούν στην Μεταμόρφωση και να μην επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας τους όπου εργάζονται. «Αλλά η Δημοτική Αρχή δια του Δημάρχου κ. Μάρκου Δημητρίου και του Αντιδημάρχου κ. Νομικού  Αντωνίου αρνήθηκαν την παραχώρηση και δεν μετάβηκε δικαστικός αντιπρόσωπος.
Προφανώς οι εν λόγω κύριοι αντιλαμβάνονται τις εκλογές μόνο όταν τους αφορά και στερούν το δικαίωμα σε άλλους.  Θα πρέπει να μάθουν πως η Δημοκρατία δεν είναι A la carte».

Συνάδελφοι όπου εργάζονται ανεξαρτήτους σχέση εργασίας (μόνιμοι, ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ, προγράμματα ΕΣΠΑ, νομικά πρόσωπα εποπτευόμενα από Δήμους κλπ) από διάφορους Δήμους στην Αττική όπως Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Αθήνα, Φιλαδέλφεια-Χαλκηδώνα, Σπάτα-Αρτέμιδα, Σπέτσες προσήλθαν και ψήφισαν για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αντιπροσώπους στην ΠΟΠ-ΟΤΑ και για Ελεγκτική Επιτροπή.

Η προσέλευση ήταν πέραν των προσδοκιών δίοτι αυξήθηκαν οι συμμετέχοντες κατά 50% σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την συμμετοχή τους και καλή συνέχεια στο νέο Προεδρείο το οποίο απαρτίζεται από:

Πρόεδρος             Κολοβός Δημήτριος

Αντιπρόεδρος     Ζευκιλή Παναγιώτα

Γραμματέας       Σπυρόπουλος Θεόδωρος

Ταμίας                  Αγγέλη Ευγενία

Μέλη                Ερμπιλιγιέρ Θεόδωρος

Χριστοφόρου Βασίλειος

Μπέριος  Παναγιώτης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!