Νέο περιστατικό ακραίας ξενοφοβίας: Πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε στρατόπεδο στη Σκύδρα για να μην φιλοξενηθούν πρόσφυγες

Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη, ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους Μουσουλμάνους.

Άγνωστοι θερμοκέφαλοι ή καλύτερα ανεγκέφαλοι προχώρησαν σε μία κίνηση που μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πέταξαν κεφάλια γουρουνιών μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στη Σκύδρα ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον θα υπήρχε τέτοια περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα!

Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι Μουσουλμάνοι το θεωρούν ακάθαρτο και δεν δέχονται να μείνουν εκεί.

Αντίστοιχες πράξεις σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων, ακόμη και έξω από δικούς τους θρησκευτικούς χώρους λατρείας (Τζαμί) σημειώνονται κατά καιρούς, σε χώρες όπως Βρετανία και Γερμανία. Μάλιστα παρόμοιο σκηνικό είδαμε μόλις πριν λίγες ημέρες στο Σχιστό Αττικής για την αποτροπή εγκατάστασης σε χώρο που προοριζόταν για φιλοξενία μεταναστών με κρεμασμένο κεφάλι γουρουνιού ενώ το 2013 άγνωστοι έσφαξαν γουρούνια στο υπό ανέγερση Τζαμί του Βοτανικού.

Πηγή: logospellas.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΣΚΥΔΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!