Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο παλιό λατομείο της Νίκαιας (βίντεο)

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο παλιό λατομείο της Νίκαιας, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε τα εξής:

«Κάνουμε (όλοι;) το καθήκον μας για το περιβάλλον!

Το παλιό ανενεργό λατομείο, πίσω από το κτίριο της «Άρσης Βαρών», όλοι ξέρουμε ότι αποτελούσε «πληγή», για να μην πω «ντροπή», για την πόλη.

Επί δεκαετίες παρέμενε αναξιοποίητο και είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Την ίδια στιγμή, οι ανάγκες των κατοίκων για ελεύθερους χώρους πρασίνου, αναψυχής και αθλητισμού, μεγάλωναν, χωρίς να γίνονται τα απαραίτητα έργα.

Εμείς, πήραμε την πρωτοβουλία και μετά από πολύμηνες προσπάθειες καταλήξαμε σε μια εξαιρετική συμφωνία με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» που κατασκευάζει το σταθμό της Νίκαιας: Τα μπάζα από το έργο να μεταφερθούν στην «τρύπα του ΑΔΑΜ» και ανταποδοτικά η εταιρεία να αναπλάσει και να αποκαταστήσει ολόκληρο τον χώρο. Ο σχεδιασμός προβλέπει την κατασκευή γηπέδου 8Χ8, χώρους πρασίνου, περιπάτου και άθλησης, σε μια διαδρομή που θα ενοποιεί το Κατράκειο με το λόφο της Δεξαμενής. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το γήπεδο είναι ήδη έτοιμο!

Οι υποδομές του είναι προδιαγραφών FIFA και από εδώ και πέρα, οι Σύλλογοι και οι αθλητές που ασφυκτιούν στο γειτονικό «Παντελής Νικολαΐδης», θα έχουν άλλον ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο χώρο για να προπονούνται και να αγωνίζονται.
Το υπόλοιπο έργο βρίσκεται στο στάδιο της τελικής αποκατάστασης και τα χωματουργικά μηχανήματα στρώνουν το κηπόχωμα. Μόλις πέσουν οι θερμοκρασίες, ξεκινάμε τη φύτευση.

Πολύ σύντομα, θα απολαμβάνουμε όλοι ένα θαυμάσιο τοπίο και θα είμαστε ικανοποιημένοι που και σε αυτή την περίπτωση, κάναμε το καθήκον μας για το περιβάλλον!

Θυμίζω σε όλους ότι το συγκεκριμένο έργο, σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου, το καταψήφισε!

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!