μπέος-για-αλκίνοο-ιωαννίδη-μιλάμε-γι-1231415
ΔΗΜΟΙ | 12.09.2023 | 11:23

Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Μιλάμε για τραγικό νούμερο»

Απάντηση στον Αλκίνοο Ιωαννίδη έδωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέσω της εκπομπής “Πρωινό”.

Υπενθυμίζεται ότι γνωστός τραγουδοποιός, ο οποίος μένει μόνιμα στο χωριό «Σταγιάτες» του Πηλίου, σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Βόλου, εξαπέλυσε μύδρους κατά των πολιτικών αλλά και του δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Στον Αλκίνοο Ιωαννίδη απάντησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων», είπε αρχικά.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;», πρόσθεσε.

«Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους», συνέχισε.