Μπακογιάννης -ιδιωτικοποίηση καθαριότητας: Συγκαλεί έκτακτο ΔΣ για άρθρο 179 αναπτυξιακού νομοσχεδίου (έγγραφο) - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
Back

Μπακογιάννης -ιδιωτικοποίηση καθαριότητας: Συγκαλεί έκτακτο ΔΣ για άρθρο 179 αναπτυξιακού νομοσχεδίου (έγγραφο)

Σε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας την ώρα που θα συζητείται και θα ψηφίζεται στη Βουλή το περίφημο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, οδηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπό την πίεση της αντιπολίτευσης. Με τα σκουπίδια να έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πρωτεύουσας, ο κ. Μπακογιάννης ανταποκρίθηκε στο αίτημα 20 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και συγκάλεσε σήμερα στις 5 μμ έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα το άρθρο 179. Ενδιαφέρον θα έχει, βεβαίως, ποια θέση θα λάβει ο ίδιος ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Ανταρσία: Όχι στο άρθρο 179 του “αναπτυξιακού νόμου” Μητσοτάκη 

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης: «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιτέλους σήμερα στις 5μμ έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας για την απόσυρση του άρθρου 179 του “αναπτυξιακού νόμου” Μητσοτάκη που δίνει την δυνατότητα στους Δημάρχους να ξεπουλάνε σε ιδιώτες υπηρεσίες όπως η καθαριότητα, το πράσινο,ο ηλεκτροφωτισμός, τα τεχνικά έργα. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από με αίτημα 20 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Διεκδικούμε απόφαση για την απόσυρση του άρθρου 179, απόφαση ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών, απόφαση για να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος, για προσλήψεις μονίμων τώρα!

Να μην επιτρέψουμε στο Δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάνη να χαρίσει τις δημοτικές υπηρεσίες στα αρπακτικά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας!», καταλήγει ο κ. Κωνσταντίνου.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!