Μώραλης κατά αντιπροέδρου ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Πρεσβεύει οτι παλαιότερο υπάρχει σε επίπεδο συνδικαλιστών»

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Β. Γκιτάκο μετά την απόφαση των εργαζομένων να απέχουν της υπερεργασίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γεγονός που θα επιβαρύνει  την πόλη και κυρίως τον τομέα της καθαριότητας, επειδή δεν τους καταβλήθηκαν υπερωρίες.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ανέφερε: «Πρεσβεύει οτι παλαιότερο υπάρχει σε επίπεδο συνδικαλιστών και αντίληψης για το δημόσιο τομέα. Δεν λέει ποιος ευθύνεται για τις μη πληρωμές υπερωριών. Είναι συνάδελφοι του! Δεν συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στις κινητοποιήσεις τους. Είτε κάποιοι θέλουν είτε όχι, ο Πειραιάς θα γίνει ακόμη πιο καθαρή πόλη. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Ύποπτες ως βλακώδεις οι ανακοινώσεις τους. Κανείς εργαζόμενος δεν έχει παράπονο από τη δημοτική αρχή. ‘Ολοι εκτός τους 2μηνιτες, λόγω υπαλληλικού λάθους, θα πληρωθούν κανονικά».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΩΡΑΛΗΣ, ΓΚΙΤΑΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!