Μήνυση Μπέου σε 12 αντιπολιτευόμενους δημοτικούς συμβούλους

  • Απο stergios
  • 17 Νοεμβρίου 2018 - 14:29
  • Comments Off

Δημοτικοί σύμβουλοι του Βόλου λαμβάνουν κλήσεις για μηνύσεις που κατέθεσε εναντίον τους ο Α.Μπέος. Κλήση έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Γαργάλας που δήλωσε πως πρόκειται για μια κόμη κίνηση απελπισίας του Α. Μπέου «που έχει την ανοχή ή την υπόγεια στήριξη των ελεγκτικών μηχανισμών».

«Φαντάζομαι είναι εκείνη η μήνυση που είχε προαναγγείλει σε Δημοτικό Συμβούλιο πως θα καταθέσει σ’ όσους συκοφαντούν το τεράστιο πολιτικό του αλλά και της Δημοτικής Αρχής του έργο.

Τρία μόνο σχόλια προς το παρόν.

Πρώτον δεν φοβάμαι τίποτα καθώς τέτοιες κινήσεις απελπισίας, μόνο φόβο της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προδίδουν.

Δεύτερον δεν φοβάμαι επίσης να παίξω εκτός έδρας και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου, δηλαδή στα Δικαστήρια. Εξάλλου κι οι παππούδες μου είχαν σε παλαιότερο χρόνο κληθεί να υποστηρίξουν τις πολιτικές τους απόψεις σε αίθουσες Στρατοδικείων και το έκαναν με απόλυτη αξιοπρέπεια, έστω κι αν γνώριζαν πως το παιχνίδι ήταν στημένο.

Τρίτον είναι απίστευτο το πώς, με την ανοχή ίσως και την υπόγεια υποστήριξη ελεγκτικών και άλλων μηχανισμών, σε κάποιους ανθρώπους ενώ τους χρωστούσαν ήθελαν να τους πάρουν και το βόδι. Ένα θράσος πρέπει να το έχει κανείς για να το προσπαθήσει. Και βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος- μηνυτής το έχει και πλούσιο μάλιστα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Κώστα Γαργάλα.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!