Μεθοδευμένους τραμπουκισμούς εντός Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει ο Δήμαρχος Κισσάμου

  • Απο stergios
  • 24 Ιουνίου 2018 - 10:36
  • Comments Off

Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τη «σύμπλευση» της μείζονος αντιπολίτευσης με παραβατικά άτομα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης.

Μάλιστα, ο κ. Σταθάκης, κάνει λόγο για ομάδα παραβατικών ατόμων που, με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση της μείζονος δημοτικής αντιπολίτευσης, μετέφεραν τις ασύμφωνες με το νόμο και τη δημοκρατία μεθόδους τους εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Η συνεργασία της μείζονος αντιπολίτευσης
με τα παραβατικά αυτά άτομα, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους εντός της αίθουσας, συνεχίστηκε μεταμεσονύχτια συνεχίζοντας την υποστήριξη και μάλλον δίνοντας περαιτέρω κατευθύνσεις για την συνέχεια της στοχοποίησης και προπηλάκισης δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής», αναφέρει ο Δήμαρχος, για να καταλήξει: . «Οι τραμπουκισμοί και οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν, απ’όπου και αν προέρχονται. Αυτά, για να ενημερώνονται οι δημότες, να προβληματίζονται όσοι θέλουν ή θα θέλουν να είναι συνοδοιπόροι με τέτοιου είδους πρακτικές και θέσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σταθάκη:

«Καλωσορίζουμε τις νέες μεθόδους ‘’διαλόγου’’ του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισσάμου, που εγκαινίασε χτες στο δημοτικό συμβούλιο. Τις επικροτούμε όσο αναφορά το πρώτο μέρος, δηλαδή της προσέλευσης δημοτών μας που έχουν να αναδείξουν διαχρονικά προβλήματα για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές», τονίζει ο Δήμαρχος στην ανακοίνωσή του για να συμπληρώσει: «Χαιρετίζουμε και επιζητούμε την αυτόβουλη παρουσία πολιτών και δημοτών μας, δίνοντας την ευκαιρία να καταγραφεί και να ακουστεί η άποψή τους αλλά και να διαπιστώσουν ποιοι πραγματικά κινούνται στην κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος και ποιοι αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο σε εντυπώσεις και εκμετάλλευση των προβλημάτων των πολιτών».

Δεν μπορούμε όμως να μην καταδικάσουμε την προσπάθειά της μείζονος αντιπολίτευσης να στηρίζει και να υποστηρίζει άτομα με παραβατικές συμπεριφορές οι οποίοι και εφαρμόζουν τις μεθόδους τους ακόμα και εντός της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου. Η συνεργασία της μείζονος αντιπολίτευσης με τα παραβατικά αυτά άτομα, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους εντός της αίθουσας, συνεχίστηκε μεταμεσονύχτια συνεχίζοντας την υποστήριξη και μάλλον δίνοντας περαιτέρω κατευθύνσεις για την συνέχεια της στοχοποίησης και προπηλάκισης δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής. «Οι τραμπουκισμοί και οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν, απ’όπου και αν προέρχονται. Αυτά, για να ενημερώνονται οι δημότες, να προβληματίζονται όσοι θέλουν ή θα θέλουν να είναι συνοδοιπόροι με τέτοιου είδους πρακτικές και θέσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!