Με νέο απορριμματοφόρο ενισχύει το στόλο του ο Δ. Αγίου Βασιλείου

Με ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύει το στόλο του ο Δήμος Αγίου Βασιλείου με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων και την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού του.

Το νέο απορριμματοφόρο είχε προϋπολογισμό 173.600 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ (150.000 ευρώ) και από πόρους Δήμου (23.600 ευρώ).

«Συνεχίζουμε το εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας με νέα υπερσύγχρονα και ασφαλέστερα οχήματα προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και των εργαζομένων μας. Αποκτήσαμε το 7ο απορριμματοφόρο σε συνέχεια προηγούμενης προμήθειας δυο απορριμματοφόρων με χρηματοδότηση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης και συμπλήρωσε:

«Το νέο μας όχημα χωρητικότητας 16 κμ είναι πιο ευέλικτο και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των οικισμών μας. Παράλληλα, με την προμήθεια νέων ενεργειακά αποδοτικών οχημάτων χαμηλών ρύπων ο Δήμος συμβάλλει αισθητά στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων, όπως επιβάλει ο ενεργειακός σχεδιασμός μας.»

Παρόντες κατά την παραλαβή του νέου οχήματος ήταν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγελιώ Σαρτζετάκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης Οχημάτων Βαγγέλης Καπετανάκης καθώς και ο εργαζόμενος στον Τομέα Καθαριότητα Βαγγέλης Περδίκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]