Μακρακώμη: Άνδρας πιάστηκε να κλέβει καύσιμα από οχήματα του δήμου

Στα πράσα πιάστηκε ένας 45χρονος χθες το βράδυ να κλέβει καύσιμα από οχήματα του δήμου Μακρακώμης.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Σπερχειάδα, ύστερα από ενημέρωση από διερχόμενο τυχαία δημοτικό υπάλληλο, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος άντρας έκλεβε 20λίτρα πετρέλαιο από το αμαξοστάσιο του Δήμου Μακρακώμης και πήγαινε να βάλει, τα μπιτόνια που είχε γεμίσει, στο όχημα του.

όταν υπάλληλος του Δήμου διερχόμενος τυχαία από την περιοχή όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου, αντελήφθη ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δημοτικός υπάλληλος, αντιλαμβανόμενος περίεργες κινήσεις μπήκε στο αμαξοστάσιο του δήμου, με τον δράστη να τρέπεται αρχικά σε φυγή, αφήνοντας πίσω του τρία μπιτόνια καύσιμα, ένα λάστιχο με το οποίο έκανε τη μετάγγιση του καυσίμου και την τάπα καυσίμων υδροφόρου οχήματος, το οποίο και προσπαθούσε να αδειάσει.

Έξω από το αμαξοστάσιο του δήμου Μακρακώμης βρισκόταν, κατά τα διαθέσιμα στοιχεία, ο συνεργός του. Ωστόσο, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, με ανοιχτό μάλιστα το καπό, μη έχοντας προλάβει να μεταφέρει τα μπιτόνια. Παρ’ όλα αυτά δεν πρόλαβε να διανύσει μεγάλη απόσταση, αφού το περιπολικό του έκλεισε τον δρόμο.

Μετά τη σύλληψή του, ο 45χρονος, δήλωσε ότι δε γνωρίζει κάτι για τα μπιτόνια και ότι κατά τη βόλτα του σταμάτησε στο αμαξοστάσιο για να κάνει ένα τσιγάρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΛΟΠΗ, 45ΧΡΟΝΟΣ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΑΡΑΚΩΜΗΣ, ΜΠΙΤΟΝΙΑ, ΥΔΡΟΦΟΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!