ΛΑΣΥ: Οι Ναζιστές δεν έχουν καμιά δουλειά στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά!

Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του, έκρινε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο του Πειραιά, μετά και την ανωτέρω καταδικαστική απόφαση για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, κατέθεσαν αίτημα από τις 11/10/2020 προς τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κινηθούν άμεσα, προκειμένου να αποκλειστούν και να μην εκπροσωπούνται με κανένα τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο οι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου που ανοικτά υποστήριξε στις τελευταίες εκλογές η εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Επίσης, να ληφθούν μέτρα ώστε να κλείσουν τα γραφεία της δημοτικής τους παράταξης στο Δημαρχείο και μην δίνεται πλέον καμία διευκόλυνση στους εγκληματίες ναζιστές.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!