Κοζάνη: Ο Δήμος διαθέτει αλάτι αποχιονισμού

  • Απο stergios
  • 5 Ιανουαρίου 2019 - 10:41
  • Comments Off

Ο Δήμος Κοζάνης διαθέτει αλάτι προς τους πολίτες, για τις ανάγκες του αποχιονισμού. Το αλάτι διατίθεται από το αμαξοστάσιο του Δήμου.

Με όλη του τη διαθέσιμη δύναμη σε μηχανήματα και προσωπικό επιχειρεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης  ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια του αποχιονισμού. Μετά τη νέα χιονόπτωση της Παρασκευής ο Δήμος Κοζάνης επιχείρησε σε αντίξοες συνθήκες και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας,  στην πόλη της Κοζάνης και  σε όλη την έκταση του Δήμου ώστε να κρατηθούν αρχικά οι  κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί και στη συνέχεια και οι υπόλοιποι ενώ έχουν πέσει και δεκάδες τόνοι αλατιού. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η αντιμετώπιση προβλημάτων στα σημεία που υπάρχουν ανεμοσούρια και  στη διάνοιξη των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Το τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων 2461026909, είναι από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των πολιτών. Ο Δήμος Κοζάνης αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί  όλους όσους  εργάζονται στον  αποχιονισμό  (εργαζόμενοι στο Δήμο και συνεργαζόμενοι επαγγελματίες) και να ευχαριστήσει τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους δημότες για την καλή συνεργασία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΖΑΝΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΑΤΙ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!