Κως: Αέρας αισιοδοξίας στη #δίεση μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις Ζερβού

Αέρας αισιοδοξίας, επικρατεί στους κόλπους της νεανικής παράταξης #δίεση, μετά τις εμφανίσεις του Γ. Ζερβού.

Ο επικεφαλής της παράταξης, κέρδισε πόντους από τις πρόσφατες τηλεοπτικές του παρουσίες κατά τις οποίες επέδειξε ένα συγκροτημένο, σεμνό αλλά και σοβαρό στίγμα.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στην κοινωνία του νησιού, είναι ότι ο κύριος Ζερβός  υπήρξε ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος στην πολιτική ιστορία του νησιού, που διέθεσε τον τηλεοπτικό χρόνο της παράταξης του,  στους πολίτες, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να του υποβάλλουν ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο, κάτι που απέφυγαν συστηματικά και επιμελώς οι αντίπαλοι του!

Η νεανική παράταξη πρωτοτύπησε και σε κάτι ακόμη δείχνοντας ότι εννοεί τα όσα έχει εξαγγείλει για σεβασμό της λειτουργίας της πόλης. Αντί συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης που όπως λέγεται το μόνο που προσφέρει είναι ένα φολκρορικό θέαμα στους τουρίστες,  η νεανική παράταξη επέλεξε  αντί να πάει πλατεία να διοργανώσει ένα πάρτι συμμετοχή σε γνωστό καφέ της πόλης.

Νέα ήθη από μια παράταξη και ένα υποψήφιο δήμαρχο που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μένει να δούμε αν η συμπάθεια, μετατραπεί σε ψήφο. Οι νέοι της #δίεσης εμφανίζονται αισιόδοξοι και έχουν κάθε λόγο για αυτό!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΔΙΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!