κλειστή-η-σταδίου-λόγω-της-συγκέντρωσ-170434
ΔΗΜΟΙ | 24.04.2015 | 13:13

Κλειστή η Σταδίου λόγω της συγκέντρωσης της ΠΟΕ-ΟΤΑ – Μπλόκο της τροχαίας σε δημοτικά απορριμματοφόρα (βίντεο)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κλειστή είναι η οδός Σταδίου αυτήν την ώρα, λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Παράλληλα, σε όλους τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Νωρίτερα, η τροχαία πραγματοποίησε μπλόκο στα αυτοκίνητα και τα απορριμματοφόρα του δήμου Ιλίου όταν έφθασαν οι εργαζόμενοι και η δημοτική αρχή στο σημείο.

Μόλις οι άντρες της αστυνομίας είδαν τα αυτοκίνητα του δήμου, που ήθελαν να φτάσουν στη Βουλή προκειμένου να συναντηθούν με τους δημάρχους, δημιούργησαν ένα φραγμό με κλούβες της αστυνομίας και με τη συμβολή της τροχαίας.

Ωστόσο, υπήρξε συνεννόηση μεταξύ του δημάρχου Ιλίου, κ. Ζενέτου, με τον επικεφαλή των αστυνομικών δυνάμεων, έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να παρκάρουν από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Ο κ. Ζενέτος είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, θα παρκάρουμε στην πλατεία Συντάγματος, κι έτσι απομακρύνθηκαν οι κλούβες κι άνοιξε ο δρόμος και οι ίδιοι κατευθύνθηκαν προς την συγκέντρωση που πραγματοποιούν οι δήμαρχοι έξω από το Κοινοβούλιο.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.