κεδε-στον-αρβανιτόπουλο-για-το-αθηνά-267206
ΔΗΜΟΙ | 12.02.2013 | 11:20

ΚΕΔΕ: Στον Αρβανιτόπουλο για το «Αθηνά»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο θα έχουν σήμερα Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης και αντιπροσωπεία δημάρχων πόλεων που φιλοξενούν πανεπιστήμια. Θέμα της συνάντησης οι ενστάσεις και οι προτάσεις της Αυτοδιοίκησης για το σχέδιο «Αθήνα».

Συνάντηση με Όλγα Κεφαλογιάννη

Επίσης αύριο, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να καταθέσει τις παρατηρήσεις για το νομοσχέδιο «Αναδιάρθρωση Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, μείωση διοικητικών βαρών, απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και λοιπές διατάξεις». Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί και στο αυριανό ΔΣ της ΚΕΔΕ, που συνέρχεται στη 1 το μεσημέρι.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.