ΚΕΔΕ: Στη Δικαιοσύνη κατά εντύπου που χρησιμοποιεί παραπλανητικά τον τίτλο της

Απάντηση σε αναρτήσεις για δήθεν, σχέση της, με εφημερίδα και ιστοσελίδα που παράνομα χρησιμοποιούν τον τίτλο της δίνει η ΚΕΔΕ, υπενθυμίζοντας ότι έχει στείλει εξώδικο στην εν λόγω εταιρεία, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με αφορμή μια σειρά από αναρτήσεις σε ιστότοπους στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και το περιεχόμενο σημερινής ανάρτησης στην ιστοσελίδα  tvxs.gr  με τίτλο «Πιάνουν τόπο τα εκατομμύρια της Κυβέρνησης στα ΜΜΕ» (https://tvxs.gr/news/i-apopsi-mas/pianoyn-topo-ta-11-ekat-tis-kybernisis-stamme), στο οποίο γίνεται αναφορά στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στην δήθεν σχέση της με την έκδοση και τον ιστότοπο με διακριτικό τίτλο KEDEnews, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε άπαξ ότι : Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) δεν έχει καμία σχέση με την εφημερίδα και τον ιστότοπο KEDEnews. Έχει μάλιστα αποστείλει εξώδικο στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στην ιδιοκτησία του εν λόγω εντύπου, όπου της ζητά να σταματήσει να χρησιμοποιεί παραπλανητικά τον εν λόγω τίτλο. Ενώ  θα προσφύγει και στη Δικαιοσύνη για να βάλει τέλος στην περαιτέρω παράνομη χρήση του ονόματος της ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ, σε κάθε περίπτωση διαχωρίζει πλήρως τη θέση της σε σχέση με τα όσα γράφονται στην συγκεκριμένη εφημερίδα,  αφού δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση και με οποιονδήποτε τρόπο μέσο έκφρασης του θεσμικού οργάνου της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.   Σας επισυνάπτουμε το δελτίο τύπου που είχε εκδώσει η ΚΕΔΕ, με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία προς την εν λόγω εφημερίδα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, KEDENEWS, ΠΑΡΑΟΝΟΜΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]