ΚΕΔΕ κατά δημάρχου Ιάσμου: Είναι υπόλογος στον ελληνικό λαό (φωτο)

Την στάση του δήμαρχου Ιάσμου Ροδόπης, Μουμίν Οντέρ, όταν σε ανθελληνική εκδήλωση στην Προύσα δήλωσε πιστός στον «τουρκισμό» του, ομολόγησε ότι εκλέχθηκε με τη βοήθεια του αλυτρωτικού Συλλόγου και αποκάλυψε ότι «καινούρια αποστολή του Δήμου Ιάσμου θα είναι να αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα», στηλιτεύει να ανάρτησή του στη σελίδα KEΔΕ στο facebook, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Δημήτρης Παπαστεργίου: «Οι Έλληνες Δήμαρχοι, ανεξάρτητα από θρησκείες και δόγματα, ορκίζονται στο Σύνταγμα και είναι πιστοί στην εφαρμογή του. Κάθε άλλη δήλωση ή πράξη, τους καθιστά υπόλογους στον Ελληνικό λαό».

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ιάσμου, μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε επιχείρησε να πείσει ότι οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν σκόπιμα, τονίζοντας ότι «οποιαδήποτε σκέψη ή αναφορά σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα ή κυριαρχία της χώρας μας με βρίσκει κάθετα αντίθετο». Ωστόσο, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στην τόσο για την παρουσία του στη Γ.Σ. του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), όσο και για την προκλητική του ομιλία δίπλα σε σημαίες της λεγόμενης Ανεξάρτητης Θράκης απαγγέλοντας μάλιστα και στίχους για τους ένδοξους… Τούρκους στρατιώτες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΥΠΟΛΟΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!