ΚΕΔΕ: Ανάγκη συνεργασίας επιστήμης-τοπικής αυτοδιοίκησης

Την ανάγκη συνεργασίας  της επιστήμης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα που έχουν στόχο την πρόληψη και την προαγωγή υγείας του πληθυσμού, τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του σε εκδήλωση της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας.

«Η πρόληψη σώζει ζωές και αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες στο τελευταίο άκρο της Ελλάδας έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας .

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της η επιστήμη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την ενημέρωση των πολιτών και τη διασφάλιση της έγκαιρης διάγνωσης μέσα από στοχευμένα προγράμματα. Ο καρκίνος του μαστού είναι ένας μεγάλος εχθρός των γυναικών που ωστόσο αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά όταν διαγνωστεί εγκαίρως. Αυτό το μήνυμα πρέπει να λάβουν όλες οι γυναίκες.» τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!