Κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ Ιστιαίας – Αιδηψού

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 8 του μηνός Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.-Επί της υπ’ αριθμ.57/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, με θέμα: «Εξέταση της υπ.αριθμ.19/2017 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιδηψού με θέμα: «Επί αιτήσεως του κ.Χαραλάμπους Χρυσανθόπουλου, με θέμα:΄΄Εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου στα Λ.Αιδηψού΄΄».

2.-Επί της υπ’ αριθμ.58/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, με θέμα: «Εξέταση της υπ.αριθμ.16019/7-11-2017 αίτησης του κ.Σκοτινιώτη Γεωργίου του Δημητρίου για παραχώρηση 250 τ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, προκειμένου να εγκαταστήσει πίστα πάγου και περιστρεφόμενο παιδικό καρουζέλ από 5 Δεκεμβρίου 2017 έως και 5 Ιανουαρίου 2017, καθώς και άδεια λειτουργίας για τα παραπάνω παιχνίδια».
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, λόγω προθεσμιών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!