Κατεδάφιση παράνομων παραπηγμάτων στα Βραχναίικα

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, η κατεδάφιση των παράνομων παραπηγμάτων στα Βραχναίικα, πίσω από το γήπεδο του Διαγόρα, μετά από προσπάθειες μηνών της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου Τοπικής Οικονομίας και Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχναϊικων και Μεσσάτιδας, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιγαλό, πρόκειται για δικαιολογημένο αίτημα των κατοίκων (που δεν αφορά τους μόνιμους κατοίκους ρομά των Βραχναϊικων), που έβλεπαν σε ένα κοινόχρηστο χώρο, να ξεφυτρώνουν παραπήγματα, να αυξάνονται διαρκώς τα περιστατικά μικροεγκληματικότητας και να απειλείται η δημόσια υγεία. Μετά την έκδοση πρωτοκόλλου κατεδάφισης, άμεσα τα συνεργεία της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, με μπουλντόζες και φορτηγά, ξεκίνησαν την κατεδάφιση των παράνομων παραπηγμάτων, καθώς και η απομάκρυνση όλων των αντικειμένων, που αποτελούσαν εστία μόλυνσης.

Η κατεδάφιση είναι σε εξέλιξη από το πρωί, ενώ η όλη επιχείρηση, γίνεται παρουσία Εισαγγελέα και δυνάμεων της Αστυνομίας, αφού το κλίμα είναι τεταμένο, αλλά και συνεργείου της ΔΕΗ, αφού οι καταληψίες ρομά, που προέρχονται κυρίως από Βουλγαρία και Ρουμανία, είχαν προχωρήσει σε ρευματοκλοπή από τις κολώνες της ΔΕΗ.

Ο κ. Σιγαλός, επανέλαβε ότι οι συγκεκριμένοι, ουδεμία σχέση έχουν με τους μόνιμους κατοίκους ρομά των Βραχναϊικων, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στην κοινωνία της περιοχής, έχοντας το σπίτι τους και την εργασία τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!