Κατάληψη στη ΔΟΥ Αταλάντης, η απάντηση στην κατάργηση - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Κατάληψη στη ΔΟΥ Αταλάντης, η απάντηση στην κατάργηση

Σε κατάληψη της ΔΟΥ Αταλάντης προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι του Δήμου Λοκρών, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για κλείσιμο της.

Το συντονιστικό όργανο των κατοίκων τονίζει ότι με την κατάργηση της αγρότες, εργάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, θα χάνουν χιλιάδες εργατοώρες διότι θα χρειαστεί να καλύπτουν χιλιομετρικές αποστάσεις 150 έως 250 χλμ, με επιστροφή και θα συσσωρεύονται στα γραφεία της ΔΟΥ Λαμίας με αμφίβολη την εξυπηρέτησή τους.

«ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ γιατί δεν αντιμετωπίζονται όλες οι τοπικές κοινωνίες με ίσους όρους. Εξαιρούνται ΔΟΥ όπως Αμαλιάδας, Αιγίου, Κύμης κ.α.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, με την οποία ζητείται εκ νέου άμεση συνάντηση, με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λοκρών Ν. Λιόλιος εξέφρασε την αντίθεσή του, στην απόφαση για την κατάργηση της ΔΟΥ Αταλάντης, από την οποία, όπως τόνισε,  «προκαλείται  αγανάκτηση, αναστάτωση και αδικία, γιατί χιλιάδες πολίτες θα αναγκαστούν να μετακινούνται με μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό κόστος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!