Καταγγελία Δημάρχου: Το υπ. Περιβάλλοντος νομιμοποιεί αυθαίρετα στον αιγιαλό
Αντιδράσεις στο Δ. Αλίμου έχει προκαλέσει νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπ. Περιβάλλοντος η οποία προβλέπει τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών μέσα στον αιγιαλό.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, κάνει λόγο για “επιβράβευση” των καταπατητών από το Κράτος και προειδοποιεί ότι ο Δήμος θα προσφύγει στα δικαστήρια για να προσβάλει κάθε τακτοποίηση αυθαιρεσίας που θα προσπαθήσουν να κάνουν μέσα στον αιγιαλό και την παραλία του Αλίμου.
“Θυμίζουμε ότι στον Άλιμο η ΕΤΑΔ έχει αυθαίρετες κατασκευές μέσα στον αιγιαλό και της έχουν ήδη επιβληθεί πρόστιμα 18.000.000 ευρώ από την Πολεοδομία Αλίμου για τα αυθαίρετα αυτά κτίσματα, που εκμεταλλεύεται γνωστός επιχειρηματίας. Αντί να τα κατεδαφίσει, η ΕΤΑΔ θα προσπαθήσει ξανά να τα… νομιμοποιήσει” αναφέρει ο Ανδρέας Κονδύλης, στην οργισμένη ανάρτηση που έκανε με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης αποβλήτων … και την αντιμετώπιση πολεοδομικών ζητημάτων»
Προτεινόμενα άρθρα
01.08.2026 | 11:41
01.08.2026 | 10:44






