Κατά του δημάρχου Βύρωνα για δεδουλευμένα εργαζομένων στρέφεται η ΠΟΕ ΟΤΑ  

Την αντίθεσή της στην ενέργεια της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη που κατέθεσαν ως αντίδικοι εις βάρος εργαζομένων οι οποίοι διεκδίκησαν δικαστικά χρηματική αποζημίωση έναντι παροχής που δικαιούνταν τα προηγούμενα έτη, εκφράζει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας χαρακτηρίζεται απαράδεκτο το γεγονός, ιδιαίτερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, μια Δημοτική Αρχή, αντί να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων που καθημερινά αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο τη ζωή τους να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, να συμβάλλει ώστε να στερούνται  βασικά Μέσα Ατομικής Προστασίας, όπως το γάλα, το οποίο παρέχεται για την προάσπιση της υγείας τους.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τη Δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Βύρωνα να μείνουν πιστοί στις προεκλογικές και μετεκλογικές τους εξαγγελίες και να ανακαλέσουν την απόφαση που συνιστά κατάφωρη αδικία σε βάρος των εργαζομένων έτσι ώστε άμεσα να τους καταβληθούν τα χρήματα που δικαιούνται.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα στηρίξει κάθε αγωνιστική παρέμβαση των εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα που διεκδικούν αυτονόητα, κεκτημένα δικαιώματα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]