Καμίνης:«Ο δήμος Αθηναίων παράγει έργο παρά τη λιτότητα»

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Αθηναίων για το 2014.

Γ. Καμίνης: «Είναι ένας σοβαρός προϋπολογισμός, που αποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή σέβεται τον φορολογούμενο, το δημόσιο χρήμα και την πόλη. Χαρακτήρισαν ορισμένοι μίζερο τον προϋπολογισμό. Ο δήμος Αθηναίων ζει μέσα στην πραγματικότητα της λιτότητας αλλά παράγει έργο. Κρατάμε την πόλη και τον δήμο όρθιο, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Βιώσαμε στην Αθήνα την ιστορία των χαμένων ευκαιριών και εάν δεν υπήρχε η σπατάλη του παρελθόντος, ο δήμος αυτός θα έκανε θαύματα. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, σε μερικά, μόνο, παραδείγματα:
Με 60% λιγότερους κρατικούς πόρους, όλες οι δημοτικές δομές – και κυρίως εκείνες της κοινωνικής πολιτικής – αναβαθμίζονται.

Μειώσαμε το δανεισμό από 220 εκ. ευρώ σε περίπου 190 εκ. ευρώ.

Μειώσαμε το κόστος του «Αθήνα 984», από 13,7 εκ. ευρώ ετησίως σε 4,3 εκ ευρώ.

Σε ό, τι, δε, αφορά το Δημοτικό Βρεφοκομείο, σήμερα κάθε παιδί στοιχίζει 4500 ευρώ, ενώ επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής κόστιζε 10.000 ευρώ. Αν αυτό δεν είναι σπατάλη και κακοδιαχείριση, τότε τι είναι;»

Για τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Γ. Καμίνης: «Η δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο με νεκρούς δύο νέους, φοβάμαι ότι μας φέρνει μπροστά σε ένα φαύλο κύκλο βίας και μίσους, στον οποίο δεν υπάρχουν ωφελημένοι και ηττημένοι, παρά μόνο ζημιωμένοι. Η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει διαβαθμίσεις. Η βία γεννά βία, αλλά η βία δεν δικαιολογεί τη βία. Και η στυγερή δολοφονία των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και ούτε θα έπρεπε να «παραγράψει», καθ’ οιονδήποτε τρόπο, τις πρόσφατες αποκαλύψεις- μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη – για την σωρεία των εγκληματικών δράσεων μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων, αλλά και σεβασμός στη λειτουργία της Δικαιοσύνης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!