Κάλεσμα ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κάλεσμα ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας απευθύνει η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, Βαμποράκη Μελπομένη.

Αναλυτικα:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά από 8 χρόνια λειτουργίας εξακολουθεί να υφίσταται και να συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, αστέγους αλλά και άτομα με ψυχικές διαταραχές που βιώνουν έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις! Οι κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς μεταξύ του Δήμου και της ευρύτερης κοινωνίας, σφυρηλατώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης που διέπεται από σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε στους χώρους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, έτσι ώστε να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και δράσης της Δομής. Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας των εθελοντών μας, προσφέροντας είτε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είτε είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και οτιδήποτε άλλο κρίνεται χρηστικό για τον συνάνθρωπο μας .

Το σημαντικότερο όλων είναι πως η «πόρτα» του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας είναι ανοιχτή για κάθε συνάνθρωπο μας  που βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αδυνατεί να  αντεπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις ανάγκες της καθημερινότητας μας.

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει την κοινωνία του Μαρκοπούλου, θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΑΛΕΣΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!