Και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μπακογιάννη στο «κορωνοπάρτι» του Βερβεσού (φωτο+βίντεο)

Και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη είχε ενεργή συμμετοχή στο γνωστό «κορωνοπάρτι» του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Βερβεσού. Πρόκειται για τον δικηγόρο Γιώργο Κλεφτοδήμο, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη, συνοδοιπορώ για την «Αθήνα Ψηλά», για να προσφέρω στην πόλη, στους δημότες της και σε όλους τους Εν Αθήναις», έλεγε ο κ. Κλεφτοδήμος προεκλογικά. Και πρόσθετε: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας νέος, σύγχρονος πολιτικός, με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, που δεν λαϊκίζει. Δηλώνει ερωτευμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει την Αθήνα στη θέση που της αξίζει».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κλεφτοδήμος, ο οποίος εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο να το γλεντάει χωρίς μάσκα, εννοείται, δεν έχει ακόμη παραιτηθεί από το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, όπως έκανε ο Θέμης Σοφός,  δεν έχει, βεβαίως, ζητήσει συγνώμη ούτε από τους συναδέλφους του ούτε από τους 1.708 δημότες της Αθήνας που τον ψήφισαν να τους εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων (σ.σ. δεν εξελέγη).

Ο κ Γιώργος Κλεφτοδήμος σε στιγμές ευφορίας στο γνωστό «κορωνοπάρτυ» του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ, ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΛΦΤΟΔΗΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]