Εισαγγελική έρευνα για ατασθαλίες στην ΔΕΥΑ Εορδαίας

Εισαγγελική έρευνα για ατασθαλίες αλλά και για χρηματικά ποσά αχρεωστήτως καταβληθέντα, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Εορδαίας, θέμα που ανέδειξε το Σωματείο Εργαζομένων στην εν λόγω επιχείρηση, κατά τη σημερινή δίωρη στάση εργασίας του, ζητώντας από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης να συνεδριάσει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα τους.

Οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο για ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού, εξοντωτικές βάρδιες στον Βιολογικό καθαρισμό, αδιαφορία από πλευράς Διοίκησης και Διεύθυνσης στα σοβαρά εργασιακά τους ζητήματα. Μίλησαν ακόμη για « μπούλινγκ» που δέχονται από την διεύθυνση, αλλά, και για « άτομα που είναι στο απυρόβλητο», τις αποσπάσεις πέντε συναδέλφων τους σε άλλες υπηρεσίες, λόγω της ασκούμενης ψυχολογικής πίεσης, αλλά και για «κλειστές πόρτες» των γραφείων, στο αίτημα για επικοινωνία. Επιχειρώντας, μαζί, με αντιπροσωπεία εργαζομένων, να συνομιλήσουμε με την Διευθύντρια κ. Καρακασίδου, η τελευταία αρνήθηκε, προσθέτοντας ότι « δηλώσεις κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα». Οι κινητοποιήσεις θα συνεχισθούν και θα προσλάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

πηγή: ert

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!