Ηράκλειο Αττικής: Μειώνει 50% τα δημοτικά τέλη των φροντιστηρίων - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back

Ηράκλειο Αττικής: Μειώνει 50% τα δημοτικά τέλη των φροντιστηρίων

Στη γενναία μείωση, της τάξης του 50% περίπου, των δημοτικών τελών που πληρώνουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν εντός των ορίων της πόλης, προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Έπειτα από την πρωτοβουλία – και σχετική εισήγηση – του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να εντάξει την εν λόγω πρόβλεψη στην αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών για το 2016, η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση.

Με αυτόν τον τρόπο η δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και έμμεσα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, τον καιρό που αποτελούν τον κυριότερο στόχο των ισοδύναμων του μνημονίου και κόντρα στην απόφαση επιβολής του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

«Απαντάμε στην οικονομική κρίση, με την έμπρακτη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας με μείωση των τελών από το νέο έτος. Ως δήμαρχος, ως πολιτικός και ως πατέρας δεν μπορώ να μην αντιδράσω και να μην κάνω ό,τι περνάει από τις δυνάμεις του Δήμου για να βοηθήσω την κοινωνία της πόλης μας», τόνισε στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Μπάμπαλος. Και συνέχισε χαρακτηριστικά «Δεν μπορούμε να τα μετράμε όλα με χρήματα. Οι ανάγκες των παιδιών μας και των οικογενειών τους προηγούνται των αριθμών».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!