Εικόνες ντροπής και οργής: Δείτε πώς παράτησε ο δήμος Μαραθώνα προμήθειες για τους πυρόπληκτους (φωτο)

Εικόνες ντροπής. Εικόνες που εξοργίζουν. Εικόνες που αποτυπώνουν τη διάλυση των δομών του δήμου Μαραθώνα, επί δημαρχίας Ψινάκη.

«Βαραίνει» επικίνδυνα το κλίμα γύρω από τον τρόπο διαχείρισης του Δήμου Μαραθώνα,

Υλικό που είχε συγκεντρωθεί από τις προσφορές των πολιτών για τους πυρόπληκτους καταστρέφεται. Πεταμένο και παρατημένο.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, όμως συνεχίζει να παραμένει στο δημαρχιακό θώκο, δηλώνοντας ότι δεν παραιτείται.

Οι φωτογραφίες όμως που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την κακοδιαχείριση από το Δήμο Μαραθώνα του υλικού που προσφέρθηκε στους πυρόπληκτους, τον αφήνουν για ακόμα μια φορά έκθετο.

Οι εικόνες της απόλυτης διάλυσης και καταστροφής υλικού που συγκεντρώθηκε με κόπο, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και πλέον ο δήμαρχος Μαραθώνα θα έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του.

Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές και άλλα είδη, κούτες με προμήθειες που ήρθαν από το εξωτερικό, που είχαν συγκεντρωθεί, με στόχο να δοθούν αξιοκρατικά σε οικογένειες-θύματα της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου.

Στρώματα, έπιπλα, σεντόνια, ρούχα, ανοιγμένες κούτες, αλλά και παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, βρίσκονται εκτεθειμένα στο δρόμο στο Κέντρο Υποστήριξης Πυρόπληκτων στη Νέα Μάκρη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αλλοιώσουν την όποια πλαστική συσκευασία και φυσικά να καταστήσουν τα νερά ακατάλληλα προς κατανάλωση. Καθώς το κέντρο δεν δείχνει να φυλάσσεται, καθένας μπορεί να πλησιάσει και να πάρει ό,τι θέλει από τις προμήθειες που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους από τη φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο για κακοδιαχείριση.

Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!