Ικανοποίηση και αισιοδόξια στον Δ. Αγρινίου για την επένδυση της PHILIP MORRIS

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της PHILIP MORRIS να μετατρέψει τις αποθήκες καπνού της εταιρείας Παπαστράτος στο Αγρίνιο σε Πανευρωπαϊκό Κέντρο Αποθήκευσης Καπνού ανατολικού τύπου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας επένδυση για την πόλη του και την ευρύτερη περιοχή.

Η δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου

«Θέλω να εκφράσω της ικανοποίησή μου για την απόφαση της PHILIP MORRIS να μετατρέψει τις αποθήκες καπνού της εταιρείας Παπαστράτος στο Αγρίνιο σε Πανευρωπαϊκό Κέντρο Αποθήκευσης Καπνού ανατολικού τύπου, μια επένδυση στρατηγικής σημασίας για το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

 Σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση μαστίζει τη χώρα μας, κάθε θετική εξέλιξη στον τομέα της οικονομίας, όπως η συγκεκριμένη επένδυση, είναι ιδιαίτερα σημαντική και θέτει τις βάσεις για νέες αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή μας.

Έτσι, αξιοποιείται μια μεγάλη αποθηκευτική μονάδα που καλύπτει 58.000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένους χώρους, σε μια έκταση 250 στρεμμάτων.

 Πέραν της ουσιαστικής σημασίας της εν λόγω επένδυσης, πρέπει να επισημανθεί και ο βαθύς συμβολισμός της, ως ιστορικής συνέχειας της οικογένειας Παπαστράτος, στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Αγρινίου.

  Η χρονική συγκυρία που ανακοινώνεται η επένδυση αυτή συμπίπτει με την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας Παπαστράτος στην πόλη και καθιστά και πάλι το Αγρίνιο κέντρο διακίνησης καπνού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, PHILIP MORRIS, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση